Asennus- ja huoltopalvelumma auttavat laitteiden ylläpidossa ja pidentävät laitteiden elinikää säästäen kustannuksissa. Laajan työkokemuksen omaavat asentajamme suorittavat työt turvallisesti ja ammattitaidolla.

Asennus

Asennamme uudet sekä vanhat laitteet valmistajan ohjeiden mukaan. Laadimme aina suunnitelman asennuksesta varmistaen laitteiden oikean ja turvallisen toiminnan.työkohteessa. Asennukseemme sisältyy aina käyttöönottotarkastus ja käyttöopastus.

Huolto

Huoltopalvelumme tarjoaa asiakkaallemme huolettoman tavan suunnitelmalliseen laitteiden kunnossapitoon. Huoltokartoituksessa listaamme huoltoa vaativat laitteet ja teemme kunto-arvion sekä huoltosuunnitelman valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Tehokkaan ratkaisumallimme avulla voitte paremmin varautua tuleviin huoltokustannuksiin ilman yllätyksiä.

Saneeraus

Olemme erikoistuneet myös korjaamon saneerauskohteisiin. Tyypillinen kohde on korjaamon laajennus, modernisointi, laitesijoittelun muutos tai esimerkiksi maahantuojan vaatima rakenteellinen muutos. Palveluumme kuuluu tarvittavat kartoitukset ja suunnitelmat kohteeseen sekä ammattitaitoiset asennukset. Teemme myös erikoistyöt kuten korjaamoiden lattiapinnoitukset sekä valaistuksen muutokset.

Ole yhteydessä asiantuntijaamme, kartoitamme teille aina parhaan vaihtoehdon ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteystiedot

 

Komatek Oy

Lohantie 82

02880 Veikkola

+358 50 338 6006

info@komatek.fi