Näemme innovaatiot yrityksen kilpailukykyyn ja uudistumiseen vaikuttavana liiketoiminnan strategisena voimavarana. Luomme jatkuvasti uutta yhdessä kumppaniemme kanssa ja asiakkaillamme tämä näkyy tehokkuuden parantumisena. Asiantuntijamme auttavat toimintojenne kehittämisessä ja muutosten läpiviemisessä. Toimiva ratkaisu ei aina löydy valmiista muotista vaan luomme sen yhdessä.

 

Älykaappijärjestelmä varastonhallintaan

Koulutamme WS Solutions Oy:n kehittämää korikorjaamoille suunnattua varastonhallintajärjestelmää.

Pilottikäytössämme oleva uudenlainen tuote- ja, palvelukonsepti parantaa reaaliaikaista tiedonsiirtoa. Mobiiliteknologiaa hyödyntäen saadaan reaaliaikaista tieto varastoitavien tuotteiden kulutuksesta sekä ylläpidetään tietoa varastossa olevista tuotteista. Ratkaisu kattaa ohjelmistokomponentit älykaapin tablet laitteeseen sekä web- pohjaisen keskusjärjestelmän toimitusketjun eri osapuolten käyttöön. Konseptilla avulla saadaan merkittäviä liiketoimintahyötyjä käyttäville asiakasyrityksille sekä näille yrityksille tavaraa toimittaville toimitusketjuille. Järjestelmän pilotointia tehdään tällä hetkellä automaalausalan yrityksillä sekä heille maaleja ja maalaustarvikkeita toimittavalle toimitusketjulle.

Hyödyt automaalaamo yritykselle:• Maalien ja tarvikkeiden hävikin pienentäminen• Toiminnan kustannusseurannan tehostaminen ja maalauskohdekohtaisen kannattavuudenseuralta• Materiaalien tilausprosessien automatisoiminen ja nopeuttaminenAutomaaleja ja tarvikkeita toimittavalle yritykselle / toimitusketjulle:• Tilausten vastaanoton tehostuminen ja helpottuminen• Toimitusten parempi ennakoitavuus• Uusien palvelumallien luominen asiakkaille• Näkyvyys eri materiaalien kulutuskäyttäytymiseen

Kysy lisää asiantuntijaltamme ja varaa aika kartoitukseen.

 Pohja

 

 

Etätuki- ja koulutusjärjestelmät

Yrityksille ja oppilaitoksille tarjoamme apua etätuki- ja koulutusjörjestelmien suunnitteluun, valintaan ja käyttöönottoon.

Konsultointi
Konsultointipalvelu auttaa koko prosessin ajan aina laite- ja ohjelmistovalinnoista etäjärjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka.

Koulutus
Koulutuspalvelu kattaa etäjärjestelmä asiantuntijoiden, ja loppukäyttäjien koulutukset niin laitteiden kuin ohjelmistojenkin osalta.

Suunnittelu
Android käyttöliittymät, koulutustila- ja työpistesuunnittelu, kouluttajalta kouluttajalle tukipalvelut ja hanke- ja tarjousvalmistelu

Videot
Työnopastus- ja ohjevideoiden suunnittelu ja editointi asiakkaan toimittamasta video– ja ohjemateriaalista

Ota yhteyttä, niin tuumaillaan miten tämä tekniikka voisi palvella teidän tarpeitanne!

 WSS Korjaamojen kehityspalvelut

 

 

Digitaaliset kaksoset

Meiltä myös ratkaisut lisätyn todellisuuden ja 3D mallinnus digitaalista kaksosta hyödyntäen.

Malleja voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, uusien työntekijöiden perehdytykseen, teknisten dokumenttien ja työohjeiden jakamiseen, tarkastuskierrosten ohjeistamiseen, turvallisuuskoulutuksiin jne. Palvelu kattaa nopean ja edullisen mallin kuvaamisen, editoinnin, sisällön lisäämisen malliin ja käyttöönoton.

Digitaalisen kaksosen ominaisuuksia:

 • Liiku tilassa läppärillä, kännykällä tai tabletilla

 • Lisää oikopolkuja. Oikopolut tekevät mallin käytöstä jouhevaa

 • Lisää tekstiä, kuvia tai dokumentteja

 • Lisää realiaikaista kuvaa lähettäviä valvontakameroita

 • Lisää valvottuja tehtäviä

 • Suoritetut tehtävät päivittyvät taulukkoon reaaliajassa

 • Linkki suoraan tarkastuskohteisiin tai Tool4Pro ohjelmaan

 • Tarkastuskohde taulukosta pääset suoraan mallin tarkastuskohteisiin

 • Tarkastuskohteisiin voi lisätä tekstejä, dokumentteja tai opastusvideoita

 • Taulukosta voi mennä myös suoraan ohjevideoon

 • Työnohjaus- ja opastusvideot on helppo tehdä oikeilla välineillä

 • Ohje syntyy töitä tehdessä

 • Malliin liittyvät dokumentit voi kerätä yhteen paikkaan ja niihinkin pääsee käsiksi suoraan mallista.

Digitaaliset kaksoset on nykytekniikalla mahdollista toteuttaa nopeasti ja edullisesti.ja ne soveltuvat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tarjoamme kolmen eri tason toteutuksia: BASIC, PRO ja ULTIMATE.

BASIC: - Kuvaamisen 360 kameralla - Digitaalisen kaksosen luominen, editointi ja optimointi - Jakolinkki tai upotuskoodi asiakkaan käyttöön - Dollhouse näkymä - Pohjakuvanäkymä

PRO: Sisältää edellisen lisäksi: - Tekstien, videoiden, kuvien ja dokumenttien lisääminen digitaaliseen kaksoseen - Muistiinpanot (Notes) - Navigointinäkymä - Kompassinäkymä - Mittaustyökalu

ULTIMATE: Sisältää lisäksi: - Aktiiviset lomakkeet ja lomakkeiden linkit - Aktiiviset taulukot ja taulukoiden linkit - Kaksosen dokumentit yhdessä dokumenttikirjastossa, johon on pääsy suoraan kaksosesta - Linkit yhteensopiviin ohjelmiin, kuten Tool4Pro ja VSight - Opastettu kierros, esim. turvallisuuskävely - Reaaliaikaiset valvontakamerat - Koulutus asiakkaalle omien sisältöjen lisäämiseen - Oikeudet asiakkaalle omien sisältöjen lisäämiseen 2kk ajan

 

Kysy lisää asiantuntijaltamme!

Pohja____.jpg

 

 

Tool4pro® - reaaliaikainen työn- ja projektihallinnan sovellus korjaamoille.

Nyt on aika siirtää korjaamosi uuteen aikakauteen. Maksimoi tehokkuus ajanhallinnassa ja kustannuksissa. Manuaalisesti päivitettävät projektityökalut kuten erilaiset taulukkolaskentaohjelmat kuormittavat jälkimarkkinointia, johtaen ylimääräisen resurssien käyttöön ja kasvaviin kustannuksiin.

Mobiililaitteissa toimiva reaaliaikainen töiden- ja projektinhallinta Tool4pro® helpottaa merkittävästi työtäsi! Projektityökaluilla voit hallita tehokkaasti aikaasi ja korjaamolaitekantaasi ja seurata reaaliaikaisen informaation avulla korjaamolaitteiden tilaa, oli kyseessä laitehuolto tai tarkastus. Työkalua voit myös hyödyntää uuden korjaamoprojektin rakentamisen tai saneerauksen aikataulutuksessa.

 

Reaaliaikainen seuranta: Mahdollistaa projektin kaikkien osapuolten yhtenäisen ja reaaliaikaisen seurannan.

Tehokkuus ja työtyytyväisyys: Parantaa tehokkuutta ja työtyytyväisyyttä, vähentäen raportointiin käytettävää aikaa ja turhia palavereita

Integroitu aikataulutustyökalu: Aikajana työkalulla aikataulutus helposti. Töiden suorittaminen päivittyy automaattisesti aikajananaan, joka helpottaa seurantaa

Parannettu läpinäkyvyys ja reagointikyky: Parantaa toiminnan läpinäkyvyyttä ja nopeuttaa reagointia muuttuviin tilanteisiin.

Reaaliaikainen tieto työmaalla: Pääsy mobiililaitteilla reaaliaikaiseen tietoon ja ohjeistuksiin missä tahansa, mikä parantaa työn sujuvuutta ja turvallisuutta.

Aikataulussa ja kustannustehokkaasti: Mahdollistaa toimintojen valmistumisen aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Kestävä kehitys: Auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä ja tukee kestävää kehitystä.

Mallien hyödyntäminen: Aikaisempien projektien mallit helpottavat uusien projektien käynnistämistä.

Data ja tekoälytyökalut: Hyödynnä aiempaa dataa toimintojen kehittämiseen. Ottamalla tekoälytyökaluja mukaan nostat tehokkuutta entisestään

Pohja_.jpg

Ota yhteyttä niin kerromme kuinka lisätty todellisuus, digitaaliset kaksoset ja mobiililaitteissa toimiva reaaliaikainen töiden- ja projektinhallinta yhdessä käytettynä voivat merkittävästi helpottaa työtäsi!

Yhteystiedot

 

Komatek Oy

Lohantie 82

02880 Veikkola

+358 50 338 6006

info@komatek.fi